Catering Vic i Lluçanès

Un servei de càtering sempre requereix d’una experiència dilatada no només en una bona cuina, sinó en la capacitat real d’organitzar esdeveniments d’empresa o esdeveniments particulars. Per això, essent una empresa nascuda com a restaurant de banquets, l’experiència en càtering ens ha portat a l’organització d’events empresa o particulars.

Per això tenim convenis amb empreses que tenen espais únics per a banquets de casament o amb espais naturals de gran valor on el turisme rural és la principal activitat. Cada vegada més, les mitjanes i grans empreses busquen emplaçaments rurals on la natura i un ambient relaxat sigui l’hàbitat de la seva zona de reunions i treball dels diferents esdeveniments empresarials o particulars.

Catering Catalunya és una empresa que ofereix garanties d’èxit en esdeveniments o en banquets a Vic i Lluçanès. Truqui’ns i consulti amb nosaltres, li assessorarem sense compromís i els mostrarem les nostres instal · lacions on desenvolupem la nostra activitat de restauració. Truqui al 937425001 o bé per mail a info@cateringcatalunya.net

www.cateringcatalunya.net

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s